Aanmelden  /  English  /  Français

Engineeringnet
+
Maintenance
=
volledige
technische
lezersmarkt


Kies Engineeringnet

als u producten en diensten aanbiedt voor de ontwikkeling en bouw van NIEUWE machines en processen.

Kies Maintenance
als u producten en diensten aanbiedt voor optimaliseren van BESTAANDE machines en installaties.Meer informatie?

Neem vrijblijvende contact op ons:
info@mainpress.com
tel. +32 (0)56 77 13 10


Lezersprofielen
Van welk magazine wenst u het lezersprofiel te bekijken?
Engineeringnet Magazine
De lezers van Engineeringnet Magazine zijn ingenieurs/technici met een hogere leidinggevende functie zoals plant- en fabrieksmanagers, technische CEOs, ondernemers en lijnmanagers.

Profiel: ingenieurs/technici die leiding geven in de maak-, (petro)chemische, farma- en voedingsindustrie, (civiele) bouw, dienstverlening en de openbare sector. Inclusief studie- en ingenieursbureaus, systeemintegratoren en machine/installatiebouwers.

Geschikt voor campagnes over:
R&D, CADCAM, PLM/PDM, mechanische en elektrische engineering, elektronica, machinebouw, procestechnologie, industriële installatietechniek, productie- & procestechniek, burgerlijke bouwkunde, technische logistiek (inbound), energie & green engineering.

Mogelijkheden: advertenties, product- en bedrijfsadvertorials, bijsluiters.

Rubriek Vacatech
Geschikt voor rekrutering van:
ingenieurs in het algemeen (masters & bachelors), professionele IT’ers, technische ontwerpers en ontwikkelaars, onderzoekers.

Mogelijkheden: personeelsadvertenties, Employer Branding, testimonials.

 Maintenance Magazine
De lezers van Maintenance Magazine zijn verantwoordelijk voor de operationele aspecten van productie en onderhoud. Inclusief: leden van de Belgian Maintenance Association + de Franstalige CLICE Maintenance.

Profiel: ingenieurs/technici verantwoordelijk voor de realisatie van technische projecten in productie en onderhoud, zowel bij eindgebruikers in industrie en overheid, als bij contractors en technische installateurs.

Geschikt voor campagnes over:
productie- & onderhoudstechnieken, strategieën, vervangingsmarkt, predictief & preventief onderhoud, renovatie, overhauling & shutdowns, wisselstukbeheer, asset management.

Mogelijkheden: advertenties, product- en bedrijfsadvertorials, bijsluiters.