Aanmelden  /  English  /  Français

Engineeringnet
+
Maintenance
=
volledige
technische
lezersmarkt


Kies Engineeringnet

als u producten en diensten aanbiedt voor de ontwikkeling en bouw van NIEUWE machines en processen.

Kies Maintenance
als u producten en diensten aanbiedt voor optimaliseren van BESTAANDE machines en installaties.Meer informatie?

Neem vrijblijvende contact op ons:
info@mainpress.com
tel. +32 (0)56 77 13 10


Lezersprofielen
Van welk magazine wenst u het lezersprofiel te bekijken?
Engineeringnet Magazine
De lezers van Engineeringnet Magazine zijn ingenieurs/technici met een hogere leidinggevende functie zoals plant- en fabrieksmanagers, technische CEOs, ondernemers en lijnmanagers.

Profiel: ingenieurs/technici die leiding geven in de maak-, (petro)chemische, farma- en voedingsindustrie, (civiele) bouw, dienstverlening en de openbare sector. Inclusief studie- en ingenieursbureaus, systeemintegratoren en machine/installatiebouwers.

Geschikt voor campagnes ter ondersteuning van
R&D, CADCAM, PLM/PDM, mechanische en elektrische engineering, elektronica, machinebouw, procestechnologie, industriële installatietechniek, productie- en procestechniek, burgerlijke bouwkunde, technische logistiek (inbound), energie en green engineering.

Mogelijkheden: advertenties, product- en bedrijfsadvertorials, bijsluiters.

In elk nummer verschijnt de rubriek Vacatech
Geschikt voor rekrutering van:
ingenieurs in het algemeen (masters & bachelors), professionele IT’ers, technische ontwerpers en ontwikkelaars, onderzoekers.

Mogelijkheden: personeelsadvertenties, Employer Branding, testimonials.

 Maintenance Magazine
De lezers van Maintenance Magazine zijn verantwoordelijk voor de operationele aspecten van productie en onderhoud. Inclusief: leden van de Belgische beroepsvereniging BEMAS (Belgian Maintenance Association) en van de Franstalige groepering CLICE Maintenance.

Profiel: ingenieurs/technici verantwoordelijk voor de realisatie van technische projecten in productie en onderhoud, zowel bij eindgebruikers in industrie en overheid, als bij contractors en technische installateurs.

Geschikt voor campagnes ter ondersteuning van:
productie- en onderhoudstechnieken, strategieën, vervangingsmarkt, predictief en preventief onderhoud, renovatie, overhauling en shutdowns, wisselstukbeheer, asset management.

Mogelijkheden: advertenties, product- en bedrijfsadvertorials, bijsluiters.